miten nainen saa orgasmin posliini pillu

jalat ja kädet olivat täysin puutuneet. No niin, nyt pestän pojan pylly, niin saadaan sieltä kaikki roska pois. Kevällä he kokeilivatkin jotain, mutta se ei ollut kummallekaan haluttua nautintoa. Joren munien tuoksu oli nyt hyvin intensiivinen, varsinkin tun Jore veti käsillän Teron suun aivan muniin kiinni. Niina lupautti minulle että pidämme tämän illan hauskaa ja rentoudumme ja vasta aamusta katselemme uusin silmin että voimmeko selvittä asiat kunnolla. Otin Niinasta kiinni voimakkaasti ja otin hänet samantien voimakkaaseen syleilyyni samalla nussien häntä kova otteisesti. Myös Saken käytös oli väkivaltaista. Palattuaan Antilla oli purkillinen hunajaa kädessä. Hän alkoi aukaista vyötäni, ja saikin sen auki. Hieroin Niinan takaraivoa hellin ottein ja nytkähtelin välillä kovan imutehonsa ansiosta. Niina katseli bikineitän hetken ja tuumasi sitten ettei tarvitsekkaan niitä vaan aikoi olla viimeinkin vapaasti alasti kun kerrankin voi hänen mielestän. Mene nelinkontin, niin saat piiskaa siitä, ettet vastannut kysymykseeni Mihin kysymykseen? Tero voihki valtavista kivuista pitkän kunnes kulli ja kivekset tottuivat pyykkipoikiin ja chilitahnan vaikutus alkoi hävitä. Tero yritti rimpuilla kun Antti lähestyi uhkaavasti, mutta se oli turhaa. Kun Antti huomasi olevansa kohta laukeamassa, hän veti hitaasti kullinsa pois Teron pyllystä.

Tyttö: Miten nainen saa orgasmin posliini pillu

Pian alkoivat raipaniskut viiltä Teron pyllyä. Tunsin kuinka mahtavasti Hennan pillu jo supisteli silloin kiihdytin tahtia ja nussin niin kovaa kuin pystyin, Henna ulisi ja tarrasi minuun kovalla otteella tärisi voimakkaasti ja huusi, nyt tulee pillu puristui kullini ympärille ja tunsin miten orgasmini alkoi kivekset supistui ja kullista ruiskusi kunnon spermat. Niina kipristeli varpaitaan ja puri hellästi alahuultaan katsoen minun riisuutumistani heidän edessän, otin farkkuni pois paljastaen kivikovan ja märän kaluni heille. Suolan kirvelevä vaikutus oli viimeinen pisara. Fyysisen iljetyksen lisäksi, tämä lisäsi Teron henkistä tuskaa. Saadakseen kaksi näkkileipä, Tero joutui heiluttamaan peppuaan ahtaassa kopissa, niin että se hieroi rytmikkästi Antin kullia.

Videos

Krass betrunkene Girls masturbieren im vollen Zug.

Miten nainen saa orgasmin posliini pillu - Kesämökki osa

Pian ovi avautui ja Niina juoksi halaamaan minua kaluni vieläkin puoliseisokissa. Homman jälkeen Antti oli silminnähden tyytyväinen ja totesi: Sähän opit nopeammin kun mä uskoin. Molemmat alkoivat usein kokeilun jälkeen nauraa, mutta todellisuudessa Tero oli turhautunut ja se alkoi vaivata hänen mieltän. Nuolin klitorista, ja sormetin hitaasti pyllyyn. Ei ikkunaa, betoniseinät ja lukittu teräsovi käytävän, josta ei myöskän pässyt pakoon. Katsoin pornoa kiihekin silmin ja kuvittelin saavani tuota brunettea oikein kunnolla takaapäin ja edestäkin oikein niin että saan tuntea tämän pillun litisevän ja janoavan spermaani, runkkailin hitain mutta voimakkain ottein kullini vartta katsellen sitä ja kuvitellen kuinka ihanasti haluaisin nauttia vapaanmuotoisen seksin parissa jossa. Tero katseli ajeltua ihoaan, joka kirveli, koska Antti ei ollut käyttänyt partavaahtoa. Saat 20 raipaniskua rangaistukseksi vittuilusta, mutta sä lasket iskut, kaikki muut on ylimäräisiä! Tästä seurasi vain se, että Antti läimäytti Teroa kovaa poskelle. Teron tulisi tehdä juuri niinkuin häntä käsketän. Antti uhkasi ja jatkoi Saat sitä varten pinsetit, että nypit jokaisen karvan heti pois kun se alkaa kasvaa. Sen jälkeen sä pistät kieles mun perseeseen ja nuolet sen ihan puhtaaksi. Ehkä se peppu alkaa sitten olla vähän kiinteämpi. Tätä he harrastivat usein kun Antti oli väsynyt. Teron tahto oli todellakin täysin murtunut. He menivät läheiseen metsän.